Tulajdonságok
| Tömeg | 1.5 kg |
|---|---|
| Bortípus | Vörösbor |
| Borvidék | Villányi Borvidék |
| Esemény | Általános |
| Ételhez | áfonyával tálalnak., Ajánljuk bélszínhez, amelyet piros bogyós gyümölcsökkel, aszalt szilvával, és különösen olyan ételekhez, Vadhúsokhoz |
| Évjárat | 2016 |
| Felhasznált szőlők | 34 %, 51 %, Kékfrankos, Merlot 42, Zweigelt 36 |
| Fogyasztási Hőmérséklet | 14-16 |
| Ital fajta | Magyar bor |
| Jelleg | Száraz |
| Kiszerelés | 1 L, 5 L |
| Márka | Vylyan Pincészet |
| Pincészet | Vylyan Pincészet |
| Származási hely | Magyarország |
| Szőlőfajta | Cuvée |



Értékelések
Még nincsenek értékelések.