Tulajdonságok
| Tömeg | 0.75 kg |
|---|---|
| Alkoholfok | 15 |
| Bortípus | Vörösbor |
| Borvidék | Villányi Borvidék |
| Érlelés módja | Fahordóban érlelt |
| Esemény | Általános |
| Ételhez | gazdagon pácolt, Ajánljuk báránysülthöz, aszalt szilvás kacsa- vagy libacombhoz, bélszínhez, camambert-hez, erős fűszerezésű. Magyarosan elkészített grillezett vöröshúsokhoz, esetleg fűszeres, hátszínhez, kékpenészes sajtokhoz, kemény, marhapörkölthöz, marhaszelethez, mindenféle vadból készült ételhez, parmezánhoz., vadpörkölthöz |
| Évjárat | 2017 |
| Felhasznált szőlők | 32% Cabernet Sauvignon, 34% Cabernet Franc, 34% Merlot |
| Fogyasztási Hőmérséklet | 10-12 |
| Ital fajta | Magyar bor |
| Jelleg | Száraz |
| Kiszerelés | 0,75 L |
| Márka | Sauska Pincészet |
| Pincészet | Sauska Pincészet |
| Származási hely | Magyarország |
| Szőlőfajta | Cuvée |



Értékelések
Még nincsenek értékelések.